Vardag

Så mycket tankar just nu

22 september, 2015

tankar

Ska jag plugga till det jag alltid har drömt om? När, var, hur?
Hur vi än vrider och vänder på allt så vill jag ha ett fast jobb med en fast lön, och samtidigt göra något som jag älskar. Vill inte alla det? Men frågan är ju exakt vad det är? Det tåls att grubbla ännu mer på, och till slut kommer jag att komma på det också.

Var i skolan idag och fick en kursplanering för mina kurser och längtar verkligen efter att komma igång. Är helt inne på att plugga nu, och tänker göra allt i min makt för att klara det och kanske till och med få bra betyg. Vill man något tillräckligt mycket så kan man nå dit, så har alla framgångsrika personer sagt, och jag tror dem. Man måste tänka på sig själv ibland och göra det som man tror gynnar en själv. Kanske lite väl egoistiskt kan tyckas, men man måste vara lycklig och trivas med sig själv. Trivs man inte med sig själv så kommer man ingenstans här i världen. Älska dig själv, och älskar du inte dig själv, gör något åt det!

Jag har fått upp ögonen för webbdesign igen, och tänkte börja utveckla hemsidor igen. Det är ju trots allt något som jag har hållit på med sedan jag var 7 år, så varför sluta med det nu? Hemsidor är något som jag alltid brunnit för och den här härliga problemlösningen där man håller på att dra av sig håret är underbar. Jag vet att det låter riktigt dumt, men tro mig, när man kommit på lösningen på problemet jublar man högt ”sjukt vad bra jag är, yay go me!”. Den boosten för självförtroendet är svår att beskriva, den måste upplevas!

Nu ska jag sova och försöka vara så produktiv som möjligt. Imorgon ska jaga få saker gjort!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Klara 22 september, 2015 at 21:44

    kul med plugg! kommer säkert gå jättebra!

    • Reply Emma 23 september, 2015 at 09:10

      Tack så mycket! Vilken fin blogg förresten 🙂

    Leave a Reply