Vardag

Nu vänder det

11 september, 2015

20150911_01

Inte bara vädret vänder, utan mitt liv också. Jag fick idag reda på att jag kom in på kurserna som jag har sökt så nu ska jag sätta mig i skolbänken igen. Helt otrolig känsla att vakna upp till sol och se att ett mejl från antagningen kommit på morgonen, kunde inte få en bättre start på dagen helt enkelt. Jag ska ge 100% i skolan nu för att klara de kurser som jag vill ha så att jag kanske kan komma in på utbildningen på universitetet som jag har suktat efter ett bra tag nu. Inte för att jag måste gå den utbildningen för att få jobb, men för att jag är riktigt intresserad av ämnet. Vad det är får ni veta längre fram. Japp jag tänker vara lite hemlig med detaljer just nu.

Firade det här med en pizza… fast skulle inte jag sluta vara en junk food vegan sa jag? Jisses går inte bra just nu! Har dock hela kylskåpet fullt med frukt så ska belöna kroppen med det senare. Det här med frukt i kylskåp förresten, undra om man ens ska ha dom i kylskåpet? Antar att man inte ska det, men det man inte vet får man ta reda på!

Måste även påminna mig själv att ta med mig systemkameran när jag är ute. Den har helt legat i garderoben på sistone och där gör den ju ingen nytta. Nä dags att ladda batterierna så den kan hänga med till landet i helgen.

Uppdateringen i helgen kanske blir utan bilder då jag inte har någon laptop än och verkligen inte orkar släpa med mig min Mac mini med tillbehör för en helg. Borde verkligen spara till en Laptop men det är ju lättare sagt än gjort när man ska plugga. Det är sånt man får ta itu med under resans gång, allt löser sig till slut på ett eller annat sätt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply