Vardag

Förkylning delux, men jag överlevde

17 september, 2015

förkylning

En förkylning bankade in dörren, slog ner mig i sängen och lät mig ligga där i 3 dygn. Trodde garanterat att jag åkt på influensan då jag var totalt däckad, hade hög feber och hade en huvudvärk från helvetet, men på något vis så vände det och nu 4 dagar senare så känner jag mig avsevärt mycket piggare. Förkylningsblåsor och svullna lymfkörtlar gjorde sig påminda i Jotunheimen men det bröt ju aldrig ut? Skulle jag klara mig som jag alltid gör? Självklart inte, så kul skulle jag tydligen inte ha om kroppen fick bestämma. Så där har ni svaret på varför jag inte har bloggat, jag har faktiskt inte ens orkat sitta vid datorn, något som nästan aldrig händer.

Jag kommer knappt ihåg förra gången jag hade en förkylning, men det jag kommer definitivt kommer ihåg är att det aldrig varit såhär illa förut. Det har aldrig varit så illa att jag har varit tvungen att vila, eller rent ut sagt sova. Har heller aldrig känt behovet av att ta nässpray men nu gjorde jag det, och det gör jag inte om. Finns en anledning till att jag hatar läkemedel, för usch sprayen gjorde allt bara värre.

Nu verkar det dock som att det värsta är över och nu är jag på G igen. Dags att göra något produktivt istället för att ligga hemma och tycka synd om sig själv, för det funkar verkligen inte i längden! Jag ska blogga, plugga, städa, hitta på nya maträtter, och jobba. Hm hur ska allt det gå ihop sig? Jag kanske borde köpa en kalender som jag kan planera i? Eller ska man använda en app i mobilen till sånt där? Får forska vidare i det, för jag måste börja organisera vardagen lite. Antar att allt blir mycket enklare då.

Turf

Förövrigt så laddade jag ner appen ”Turf” igår och tänkte testa den lite idag. Återkommer med vad jag tyckte senare.
Turf är ett spel där det går ut att överta så många zoner som möjligt utomhus. Man kan överta zoner från andra och även skapa sina egna. Ska vara riktigt beroendeframkallande, så ni får ursäkta om jag skriver mycket om det i framtiden. Vem gillar inte appar som får en att röra mer på sig? Jag älskar dom, för ibland är inte motivationen på topp om man ska vara ärligt. Spelet utvecklades av två svenska killar och ni kan läsa mer om det HÄR!

Är det någon av er som spelar Turf?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply