Bloggen Vardag

Ett nytt utseende på G

15 juli, 2016

Nytt utseende på bloggen

Jag sitter för fullt och kodar ett nytt utseende till bloggen Visst jag gillar så som den ser ut nu men jag vill ha min egen prägel på den och göra temat precis så som jag själv vill ha det. Som många av er redan vet så har jag en bakgrund i webbdesign och att göra sånt här tycker jag bara är kul.

Så många frågor angående designen dock. Ska den vara ljus? Ska jag ha en mörk blogg? Ska jag ha en sidebar? Ska jag ha kategorierna i en dropdown eller ska dom ligga i en sidebar? Det här med att bestämma utseende är inte det lättaste. Tur jag är kreativt lagd.

Hittade systemkameran i garderoben

Igår hittade jag min systemkamera i garderoben och bestämde mig för att en gång för alla lära mig att fotografera med den. Eller ja hittade och hittade, visste att den var där men har helt enkelt förträngt det. Satte in SD-kortet i min dator och såg att senaste bilden jag tog var när min bror tog examen, och det var typ 2 år sen eller nåt? Ångrar helt klart att jag inte fotat mer med den, men nu ska det bli ändring på det!

Ikväll vankas det sexparty hos Jessica så nu tar jag en paus i kodningen. Sexparty säger ni som ett frågetecken? Vad är det? Tydligen kommer en tjej och visar upp sexleksaker och informerar om sex. Varför inte liksom? Ha en trevlig fredag allihop!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lanclin-Linnea 15 juli, 2016 at 18:32

  Heja heja! Bloggdesig är roligt och jag funderar ofta på hur min kan förbättras. Jag försöker dock att inte ändra för mycket innan jag hunnit utvärdera hur de senaste ändringarna fallit ut 🙂 Jag är inte så bra på att skynda långsamt 😉
  PS: Jag röstar för en ljus lättnavigerad blogg med tydliga kategorier. Om de ligger i rullist eller på något annat sätt beror på helheten.

  • Reply Emma 16 juli, 2016 at 21:41

   Ja samma här! Jag har aldrig ändrat min design så kände att det var hög tid 😀
   Tack för rösten, tror jag kommer köra på det. Kram!

 • Reply Rund är också en form! 17 juli, 2016 at 18:42

  Vad jag önskar att jag hade varit bra på bloggdesign…!
  Kodade lite när jag hade blogspot, men när man har wordpress (.com) är det ju begränsat. Har kikat på .org, men känner så jäkla korkad……. 😮 😉

  • Reply Emma 17 juli, 2016 at 19:19

   Ja det är riktigt kul faktiskt. Jag kör ju wordpress (org) nu och då är det mesta fritt vilket är skönt. Äsch då, du lär dig 😘 Kram!

 • Reply Malin 18 juli, 2016 at 19:07

  Känner mig också lite för korkad för att koda för mycket själv, även om jag verkligen skulle behöva! Tack för fin blogg förresten, har nyligen hittat hit!

  • Reply Emma 18 juli, 2016 at 19:37

   Äsch då, det tar lite tid att lära sig men det är roligt vill jag lova 😊 Tack för dom fina orden, tog mig en kik på din blogg också och den föll mig precis i smaken.

  Leave a Reply