Klättring

Älskade sommar

12 juli, 2016

Klättrare på surfväggen

I söndags spenderade jag, Ina, David med flera dagen ute i Ågelsjön. Det blev (varm) klättring och bad i sjön utan dess like. Har jag sagt att jag älskar sommaren? Egentligen älskar jag alla årstider, men det är något speciellt med sommaren. Klipporna ligger varma och de torkar på nolltid även om det skulle dra fram en regnskur. Sjöarna är varma och man kan hoppa i och faktiskt bada utan att känna att man måste springa upp igen det första man gör. Helt perfekt helt enkelt!

Raggiga Rune

Raggiga Rune (rolig typ som hittade på det namnet) och Divaleden är klassikerna som jag i stort sätt alltid klättrar när jag är där. De är helt enkelt ett måste när man stannar till på Lilla Berget. Det var på gränsen till för varmt för att jag ska få flyt i klättringen men det kändes ändå riktigt bra. Är det bara jag, eller blir berg halt som tusan när det är varmt? Konstigt det där.

Bad i Ågelsjön

4 Comments

 • Reply Rund är också en form! 13 juli, 2016 at 09:20

  Glad att jag hittat hit och att du börjat skriva igen.
  Verkar vara en blogg helt i min smak.

  Ska själv vandra i Jotenheimen i Augusti. Naturen är verkligen det bästa som finns…! 🙂

  • Reply Emma 13 juli, 2016 at 09:41

   Tack!
   Naturen är helt klart det bästa som finns och vad roligt att du ska ta dig iväg till Jotunheimen. Jotunheimen känns som mitt andra hem så du kommer älska det.

   Otroligt fin blogg förresten, ska följa den.

 • Reply Träningsblogga - Ida 14 juli, 2016 at 09:05

  Så kul att klättra! Jag har testat det en enda gång (när jag var 12 typ), minns att det var skitläskigt men är lite sugen på att testa igen. Tveksam till att jag skulle våga dock, haha.

  • Reply Emma 14 juli, 2016 at 10:17

   Ja det är hur kul som helst! Helt klart min favoritsport 😀 Jag tycker du skulle testa igen, du kommer älska det. Kram!

  Leave a Reply