Bloggen

Long time no see

9 juli, 2016

Jag vid Ågelsjön

Vänta va? Har jag en blogg? Det hade jag ju nästan glömt bort…
Nä sanningen är att jag helt enkelt funnit lusten till att blogga men nu har den sakta smugit sig tillbaka och jag känner att jag verkligen vill ta tag i det här igen. Det är ju rätt så kul att skriva om mina bravader.

Så vad har hänt sen sist?

Mycket, väldigt mycket. Jag har börjat studera till mjukvaruutvecklare då jag kände att jag faktiskt vill jobba med det som varit en av mina hobbies sedan jag var 7 år gammal. Men klättringen då? Ja den har jag inte lagt på is än, och jag kommer nog aldrig riktigt göra det. Det är otroligt kul att jobba med klättring och det vill jag fortsätta med, även om det inte kommer att bli på heltid.

Har även hunnit med en hel del turer som jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån så den som väntar på något gott, väntar faktiskt alltid för länge men håll ut!

Nu då?

Min blogg kommer bli mer aktiv nu och jag har lite planer för den som jag hoppas att ni också kommer att glädjas av. Jag behöver någonstans att skriva av mig och det här är ju det perfekta stället.

Imorgon ska jag ut till Ågelsjön med Ina och David för en heldag med klättring, så vi hörs efter det. Hoppas ni har en fantastisk lördagskväll!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ♀ Sara Ben's ♀ 13 juli, 2016 at 22:40

    Nice att du kommer bli mer aktiv här ^^ Min blogglust brukar komma och gå i perioder, men just nu känns det väldigt bra ^^ Hoppas det kommer göra det för dig med!<3

    • Reply Emma 13 juli, 2016 at 22:53

      Ja samma här, men jag hoppas att den stannar nu ett bra tag. Fin blogg förresten <3

    Leave a Reply